Recomandari de jucarii bune de luat in salina

Suntem convinsi ca o mare parte dintre dumneavoastra merg in saline pentru a face tratament celor mici care au nevoie de cele mai multe ori de cel putin 10 sedinte in aerul benefic incarcat cu sare . Exista foarte multe locuri in care cei mici se pot juca in interiorul unei saline si nu de putine ori doresc sa vina cu cateva jucarii pe care le indragesc .

Este bine de stiut care sunt categoriile de jucarii cele mai bune pentru a fi utilizate intr-o salina si totodata sa nu se strice datorita atmosferei de aici . Vom porni prin a spune ca cele mai recomandate jucarii sunt cele fabricate in totoalitate din plastic datorita faptului ca prezinta si o siguranta sporita pentru copii dar nici nu patesc nimic daca interactioneaza cu un mediu bogat in saruri si se pot curata eficient .

In acest sens aveti la dispozitie o gama larga de jucarii din plastic pentru copii pe care le puteti alege pornind de la masinute, trenulete , carucioare pentru papusi pana la mingii, popice si alte astfel de produse . In locurile din salina unde sunt amenajate spatii speciale acoperite cu iarba sintetica se pot folosi si masini cu telecomanda cu roti mari .

Avem si spatii amenajate cu sare unde copii pot sa se joace si sa inspire in acelasi timp aerosolii creati prin vanturarea sarii . Pentru aceste locuri daca doriti sa veniti cu jucarii de acasa cel mai bine se potrivesc jucariile pentru nisip , cele pe care le luati cu dumneavoastra in concediu la mare cum ar fi galetuse cu grebla si lopatica sau roaba cu ustensile .