Comenzi telefonice 0721055245

BestKids.ro
Faceti cunostinta cu o gama de produse naturiste pe care le selectam cu atentie pentru dumeavoastra. Veti putea gasi in special suplimente alimentare , minerale si multivitamine pentru copii dar si produse naturiste pentru adulti.

Calitatea produselor Calivita este atestata in primul rand prin avizul FDA, cotat a fi cel mai dur for mondial pentru avizarea produselor destinate alimentatiei si sanatatii, un certificat favorabil eliberandu-se in urma unor studii prealabile si testari amanuntite derulate pe parcursul unei perioade cuprinse intre 10 si 12 ani.

Magazin produse naturiste Calivita

Kids Greens

Kids Greens un produs naturist special pentru copii care contine 66 de vitamine, minerale, antioxidanti, probiotice si fibre vegetale cu rol de cresterea imunitatii

Lion Kids Vitamina C

Lion Kids Vit C este un produs naturist care contine Vit C obtinuta din macese, indicat pentru copii. Este indragit de cei mici deoarece are tablete masticabile in forma de figurine cu animalute si cu gust placut.

Noni Sirop

Noni Sirop Calivita este unul dintre cele mai vandute produse in Romania realizate din renumitul fruct Noni. Are efecte benefice asupra sistemului imunitar atat la copii dar si la adulti.

Garlic Capsule Usturoi

Ideal pentru raceli si gripe usturoiul este unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale. Pentru a combate mirosul neplacut este incapsulat si imbogatit cu patrunjel. Obtineti un produs natural care poate fi consumat si de cei mici.

Oregano Oil

Oregano Oil are un potential crescut al activitatii antioxidante, prevenind degradarea celulelor din corp prin oxidare. Aceasta calitate se datoreaza continutului in fitonutrienti..

Omega 3

Omega 3 este cel mai cunoscut supliment natural cu extract concentrat de ulei de peste care are numeroase beneficii asupra organismului in principal pentru sistemmul cardiovascular.